Κόκκινο Φόρεμα 2014

Η ΕΕΛΙΑ, μέσω του προγράμματος «Νιώσε την Καρδιά σου»  και σε συνέχεια της συνεργασίας με την Coca-Cola Light και την εταιρεία ρουχισμού BSB, συμμετείχε στη δημιουργία του φετινού Κόκκινου Φορέματος, το οποίο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης Madwalk by Coca-Cola light .

Το φαντασμαγορικο show πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 στο κατάμεστο Εκθεσιακό  και Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η παρουσίαση του συλλεκτικού κόκκινου
φορέματος που σχεδίασε η BSB ειδικά για την εκδήλωση και το πρόγραμμα «Νιώσε την καρδιά σου».
Το catwalk ντύθηκε κατακόκκινο, με 40 μοντέλα να φορούν το εντυπωσιακό φόρεμα και να διασχίζουν την τεράστια σκηνή υπό το φως ενός ιδιαίτερου γλυπτού σε σχήμα καρδιάς.

Το φετινό Madwalk by Coca-Cola light, όπου καθιερωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας βρέθηκαν σε μοναδικές εμφανίσεις επί σκηνής μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής, παρακολούθησαν περίπου 2.000 καλεσμένοι.
Το συλλεκτικό κόκκινο φόρεμα θα διατίθεται προς πώληση μέσω του online shop της  BSB , σε περιορισμένο αριθμό κομματιών, και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του, καθώς και από την πώληση των εισιτηρίων της βραδιάς, θα διατεθεί για την υποστήριξη του προγράμματος «Νιώσε την καρδιά σου».