Αρχική > ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ > WEBINARS > Δυσλιπιδαιμίες στη νέα δεκαετία: 6ο Webinar – Τρίτη 19/5/2020, 18:30
WEBINARSΝΕΑ

Δυσλιπιδαιμίες στη νέα δεκαετία: 6ο Webinar – Τρίτη 19/5/2020, 18:30

Μοιράσου το άρθρο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Τρίτη 19/5/2020 και ώρα 18:30, πραγματοποιείται το 5ο webinar της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (ΕΕΛΙΑ), στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων της Εταιρείας για το 2020, με γενικό θέμα “Οι Δυσλιπιδαιμίες στη νέα Δεκαετία“. Δείτε εδώ το Πρόγραμμα των WEBINARS

Το θέμα του 6ου Webinar είναι: “Lp(a) στην  κλινική πράξη: πρόσφατα δεδομένα” και ο εισηγητής που θα το παρουσιάσει είναι ο κ. Χρήστος Μιχαλακέας, Καρδιολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Β’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, Πανεπιστημιακό Γ.Ν. «Αττικόν».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ το webinar, συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην ακόλουθη φόρμα εγγραφής:
https://attendee.gotowebinar.com/register/5251632979028306703
(webinar ID: 805-691-867)
ώστε να λάβετε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει τον σύνδεσμο (link) μέσω του οποίου θα μεταδοθεί ζωντανά το webinar.

Στους συναδέλφους που ενεγράφησαν μέσω της φόρμας εγγραφής έως και τις 23/4/2020, και που θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 5 μαθήματα από το πρόγραμμα των webinars και μια επιστημονική εκδήλωση της ΕΕΛΙΑ, θα χορηγείται Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης στην αντιμετώπιση των Δυσλιπιδαιμιών.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Στους συναδέλφους που ενεγράφησαν μέσω της φόρμας εγγραφής, έως και τις 23/4/2020 και θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 5 μαθήματα από το πρόγραμμα των Webinars, καθώς και μια επιστημονική εκδήλωση της ΕΕΛΙΑ, θα χορηγείται Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης στην αντιμετώπιση των Δυσλιπιδαιμιών.

Όσοι από τους εγγεγραμμένους δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν ζωντανά τα προηγούμενα Webinars, μπορούν να τα δουν βιντεοσκοπημένα μέσω των παρακάτω συνδέσμων:

  • 1ο Webinar: “Τι αλλαγές φέρνουν οι πρόσφατες Ευρωπαϊκές Οδηγίες για την αντιμετώπιση των δυσλιπιδαιμιών;” Δημήτρης Ρίχτερ
  • 2ο Webinar: “Οικογενής υπερχοληστερολαιμία: Από το γονίδιο έως την κλινική πράξη” Ευάγγελος Λυμπερόπουλος
  • 3o Webinar: “Δευτεροπαθείς υπερλιπιδαιμίες: αίτια, αντιμετώπιση” Κων/νος Μακρυλάκης
  • 4o Webinar: “Υπερτριγλυκεριδαιμία-αυξημένα υπολείμματα χοληστερόλης: Η αξία των μεταγευματικών τιμών λιπιδίων, κλινική και προγνωστική αξία, μελλοντικές προκλήσεις” Γενοβέφα Κολοβού
  • 5ο Webinar: “Διαταραχές της HDL: τύποι, αίτια, προγνωστική σημασία, αντιμετώπιση” Κυριάκος Κυπραίος

Προσβλέποντας πάντα στην ενεργό συμμετοχή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Λουκιανός Ραλλίδης
Καθηγητής Καρδιολογίας ΕΚΠΑ
Πρόεδρος ΕΕΛΙΑ