6ο Webinar της ΕΕΛΙΑ για το 2023 (Τρίτη 09/5/2023, 18:30) : “Σύγχρονη αντιμετώπιση περιφερικής αρτηριοπάθειας των κάτω άκρων”

webinars logo

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Τρίτη 9/5/2023 και ώρα 18:30, πραγματοποιείται το 6ο webinar της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (ΕΕΛΙΑ), στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων της Εταιρείας για το 2023, με γενικό θέμα “ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ”. 

Πρόγραμμα

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Το θέμα του 6ου Webinar είναι: “Σύγχρονη αντιμετώπιση περιφερικής αρτηριοπάθειας των κάτω άκρων” και η εισηγήτρια που θα το παρουσιάσει είναι η κα. Γεωργία Υφαντή, Παθολόγος – τ. Διευθύντρια, Δ΄Παθολογικό Τμήμα και Αγγειοπαθολογική Μονάδα, Γ.Ν. Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός».

Προεδρεύει ο κ. Θεοφάνης Αποστόλου, Παθολόγος-Νεφρολόγος, Συντονιστής Διευθυντής, Νεφρολογικό Τμήμα / ΜΤΝ, «Αττικό Θεραπευτήριο» Κυψέλης, Συνεργάτης Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΛΕΥΘΕΡΑ το webinar, συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην ακόλουθη φόρμα εγγραφής:

https://attendee.gotowebinar.com/register/1175367365857988702

(webinar ID: 833-681-027)

ώστε να λάβετε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει τον σύνδεσμο (link) μέσω του οποίου θα μεταδοθεί ζωντανά το webinar.

Σύνδεσμος Εγγραφής και Παρακολούθησης

Προσβλέποντας πάντα στην ενεργό συμμετοχή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Λουκιανός Ραλλίδης
Καθηγητής Καρδιολογίας ΕΚΠΑ
Πρόεδρος ΕΕΛΙΑ