4ο Webinar στη διάγνωση και διαχείριση ασθενούς με περιφερική αρτηριακή νόσο: “Παθήσεις αρτηριών των άνω άκρων” – Τρίτη 13/4/2021, 18:30

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Τρίτη 13/4/2021 και ώρα 18:30, πραγματοποιήθηκε το 4ο webinar της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (ΕΕΛΙΑ), στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων της Εταιρείας για το 2021, με γενικό θέμα “ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΝΟΣΟ“.

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα των WEBINARS

Το θέμα του 4ου Webinar είναι: “Παθήσεις αρτηριών των άνω άκρων” και εισηγητής είναι ο κ. Κωνσταντίνος Αζναουρίδης, Επιμελητής Α΄, Επεμβατικός Καρδιολόγος, Α΄ Καρδιολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Γ.Ν. Αθηνών «Ιπποκράτειο».

Συντονιστής ο κ. Θεοφάνης Αποστόλου, Παθολόγος – Νεφρολόγος, Συντονιστής Διευθυντής Νεφρολογικού Τμήματος / ΜΤΝ, «Αττικό Θεραπευτήριο» Κυψέλης, Συνεργάτης Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ το webinar, συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην ακόλουθη φόρμα εγγραφής:

https://attendee.gotowebinar.com/register/2352503398317148684
(webinar ID: 296-956-339)

ώστε να λάβετε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει τον σύνδεσμο (link) μέσω του οποίου θα παρακολουθήσετε το webinar.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Στους συναδέλφους που θα εγγραφούν μέσω της φόρμας εγγραφήςέως και τις 7/6/2021 και θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 6 μαθήματα  από το πρόγραμμα των Webinars (80% του προγράμματος), καθώς και μια επιστημονική εκδήλωση της ΕΕΛΙΑ, θα χορηγείται Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης στην αντιμετώπιση της Περιφερικής Αρτηριακής Νόσου.

Προσβλέποντας πάντα στην ενεργό συμμετοχή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Λουκιανός Ραλλίδης
Καθηγητής Καρδιολογίας ΕΚΠΑ
Πρόεδρος ΕΕΛΙΑ